Contact

Print

Over ons

Roularta International Media Services

  • Oprichting: juli 2011
  • Gevestigd in Brussel (BE) en Amsterdam (NL)
  • Reclameregie van hoogkwalitatieve internationale media voor adverteerders uit de Benelux. Gespecialiseerd in kwalitatieve nieuws-, business- en lifestyle mediamerken.

Roularta International Media Services (Roularta IMS) is de internationale afdeling van Roularta Media Group, in 2011 opgericht om diverse internationale magazines en websites van Roularta Media Group, met name de Franse media van de groep (Groupe Express Roularta – Idéat Editions) op de Belgische markt te vertegenwoordigen.

 In 2016 zette Roularta Media Group zijn activiteiten in Frankrijk stop, waarna Roularta IMS uitgroeide tot specialist in Nederland. Roularta IMS vertegenwoordigt de mediamerken van Roularta Media Group (print, digital en audiovisueel) op de Nederlandse markt en is hierdoor het rechtstreekse aanspreekpunt voor Nederlandse klanten en agentschappen.

Roularta IMS adviseert Belgische klanten die de Nederlandse en Luxemburgse markt wensen te bereiken. Op de Belgische markt is Roularta IMS de exclusieve vertegenwoordiger van de Nederlandse One Business B.V. en New Skool Media B.V., met bekende merken als Seasons, Elsevier, Stijl Elsevier, Delicious, Home&Garden, Juist, …

Reclameregie is onze kernactiviteit. Wij werken rechtstreeks samen met klanten, agentschappen en mediabedrijven in België, Luxemburg en Nederland. We spreken de taal van onze lokale klanten en begrijpen hun noden. Roularta IMS stelt zijn uitgebreide kennis over de Belgische markt ter beschikking van zijn Nederlandse en Luxemburgse klanten. Bovendien beschikt Roularta IMS over gedetailleerde media- en marktinformatie van de Europese en meer bepaald de Nederlandse markt.

Roularta IMS onderhoudt uitstekende contacten met klanten en agentschappen uit de Benelux.

De mediamerken, vertegenwoordigd door Roularta IMS, zijn kwalitatieve lokale en nationale print, online en audiovisuele media, gericht op hogere sociale groepen. Met gericht advies begeleiden we uw multimediale campagnes. Roularta IMS biedt zijn klanten advertentievoorstellen op maat met kostenefficiënte mediaoplossingen. Roularta IMS geeft adverteerders inzicht in markt- en lezersonderzoeken.

Tools:
We stellen een uitgebreid gamma aan informatietools ter beschikking van Belgische, Luxemburgse en Nederlandse adverteerders en agentschappen. Dit zijn onder meer nieuwsbrieven, (online en print), persberichten, promotiefolders, … We contacteren onze klanten op dagelijkse basis om hen de recentste informatie te verschaffen over de mediamerken die wij vertegenwoordigen.