Belgische magazinemedia & TV

Print

Sterke merken, overal actief

Roularta Media Group (RMG) is een belangrijke multimediale uitgeverij in België dat in 1954 werd opgericht en vandaag meer dan 2.000 mensen tewerkstelt. Roularta focust hoofdzakelijk op zijn kernactiviteit: de magazinesector (kwaliteitsvolle nieuwsmagazines, gecombineerd met lifestyle- en entertainmentmagazines, zakelijke nieuwsmagazines en sportnieuwsmagazines). Daarnaast geeft Roularta Media Group ook B2B media uit voor de professionele lezer uit bepaalde nichemarkten, zoals medische media, media voor de grafische sector, … De sterktes van Roularta: kwaliteitsvolle inhoud, een bijzonder hoog aantal abonnees en een erg interessante doelgroep (hogere sociale groepen, hoogopgeleide mannen en vrouwen, …).

Roularta Media Group bereikt tevens wekelijks elk huishouden in Vlaanderen (Nederlandstalig landsgedeelte van België) via zijn gratis-persafdeling. Roularta Media Group heeft 50% van de aandelen in Medialaan Inc. in handen en beschikt zo over televisie- en radioactiviteiten (VTM, Q Music, JOE FM, …). De meest prestigieuse merken van Roularta overkoepelen de online journalistieke activiteiten van de groep. Knack.be en Levif.be zijn de twee nieuwssites van Roularta en brengen het nieuws opgedeeld in secties die dicht aanleunen bij de interesses en voorkeuren van hun magazinelezers. Knack.be en Levif.be zijn referenties en 3e grootste nieuwssites in België.

Roularta IMS werkt samen met internationale uitgevers die er dezelfde filosofie op na houden: kwaliteitsvolle inhoud, hogere sociale doelgroepen, print en online nieuws- en businessmerken.

Magazines

Kranten

Digitaal

Native

Televisie

Evenementen