Televisie

Print

Kanaal Z / Canal Z: als het om business, economie en geld gaat

Positionering
Kanaal Z en Canal Z, de enige businesszenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel, staan voor betrouwbare financieel-economische berichtgeving met een klare kijk op business, economie en geld. Het zijn beide open zenders met een generalistisch karakter die rationeel en verrijkend werken en zorgen voor duiding en inspiratie.

Programmatie
De ‘modulaire aanpak’ binnen ieder programma, op basis van 2 tot 3 minuten durende videomodules, zorgt ervoor dat de uitzendingen onmiddellijk op allerlei platformen kunnen bekeken en gedeeld worden (iPad, websites, newsletters, iPhone, intranet, narrowcasting,…). Op die manier willen beide zenders, naast het aanbieden van betrouwbare en waardevolle informatie, ook de sterkhouder zijn en blijven in het optimaliseren van de audiovisuele communicatie van bedrijven, kenniscentra en federaties. Kanaal Z en Canal Z zijn tenslotte ook te volgen op andere platformen zoals Yelo van Telenet en TV Overal van Proximus.

Z-Advertising
Kanaal Z/Canal Z heeft in samenwerking met UBA (Unie van de Belgische Adverteerders) een reeks Z-Advertising gerealiseerd, waarin wordt de ruime wereld van adverteren, communicatie, media en marketing onder de loep genomen wordt.
Ontdek hier  alle afleveringen!

Contact