Communiekrant: vernieuwd concept

Print

Elk jaar vieren meer dan 130.000 gezinnen in België een communie- of lentefeest. De Eerste Communie of het lentefeest zijn belangrijke momenten voor een gezin en men plant dat ruimschoots op voorhand. 

Roularta Media Groep brengt daarom in december 2019 al de enige Communiespecial uit. Het concept is vernieuwd: de GDPR-wetgeving laat niet meer toe gegevens van kinderen te gebruiken voor commerciële doeleinden, daarom werden de magazines Communiespecial en Communiekrant – vroeger uitgegeven door Sanoma –  aangepast en geïntegreerd in 1 magazine, als tête-bêche (keerdruk) bij het gratis lifestyle magazine Steps.

De oplage wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd en de site communie.be, de grootste en meest complete site voor wie inspiratie wil opdoen, krijgt een volledige make-over. Ondersteund door campagnes op Google, Facebook, Instagram en Pinterest en powered by Libelle België, zal communie.be een absolute must zijn. De combinatie van het magazine met de vernieuwde site garanderen u de juiste doelgroep.

Communiespecial 2020 in een notendop:

  • Verschijningsdatum: 7 december 2019
  • Wat: powered by Libelle, als tête-bêche (keerdruk) bij Steps
  • Oplage: 280.000 ex 
  • Verdeling: 70.000 exemplaren per post aan de abonnees van Libelle, 180.000 exemplaren via meer dan 4.750 displaypunten van Steps in Vlaanderen. De overige exemplaren worden doelgericht op adres verstuurd.

Een nieuw luxueus magazine met gelijmde rug, een nieuwe verdeling, een nieuwe Communiespecial.
Boek je voor 31 mei 2019, dan geniet je van gratis prominente gelimiteerde positie op de site communie.be als Premium Partner.

Voor alle verdere info, neem contact op met Michèle Beeckman.