Meer lokaal nieuws in vernieuwde Streekkrant

Print

Vanaf 24 februari krijgen de lezers in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg voortaan tweewekelijks “De Streekkrant Magazine” in de bus, een nieuwe formule op magazine-formaat.

In West- en Oost-Vlaanderen blijft “De Streekkrant” wekelijks (of tweewekelijks) op het traditionele (tabloid) krantenformaat verschijnen.

Overal wordt meer ruimte voorzien voor het lokaal nieuws, in een nieuwe layout. Een uitgebreid pakket uit- en agenda-tips en service wordt gegroepeerd in duidelijk herkenbare blokken doorheen de krant of het magazine.

De burgemeesters zijn alvast enthousiast over de nieuwe aanpak van De Streekkrant. Enkele reacties uit heel Vlaanderen: “De Streekkrant staat dicht bij de inwoners. Belangrijk voor de lokale verankering. Goed voor de lokale economie en het lokale sociaal leven…”  

Algemeen directeur Luk Wynants: “Uitademen wat leeft in onze regio, dat is de ambitie van de verbeterde De Streekkrant. We brengen een aantrekkelijke mix tussen nog meer lokaal nieuws en advertenties. Het fenomeen ‘Koop lokaal’ willen wij hierbij graag in de kijker zetten. Daar ligt onze DNA. Onze nieuwe krant of magazine investeert hier in een uitstekende druk- en papierkwaliteit, alsook in een uitgebreid redactievolume.“

Contacteer ons voor alle mogelijkheden op vlak van regionaal adverteren.