Verrassend Vlaanderen

Print

Steps Staycation

Ook in 2021 blijft een Stay-Vacation populair. Vakantie in eigen land is veel mensen best goed bevallen. Ideaal voor de toeristische sector, hotel- en horecasector om uit te pakken met creatieve oplossingen zoals aantrekkelijke arrangementen met extraatjes, sterrendiners, fiets- of wandeluitjes…

Steps Stay-Vacation inspireert met ideeën voor micro-avonturen. De redactie gaat op zoek naar unieke ervaringen en geeft tips over bijzondere uitstapjes en activiteiten. De ideale gids om de zomermaanden van 2021 helemaal vol te boeken. Dus mag uw merk of bedrijf zeker niet ontbreken in deze Steps Stay-Vacation. Steps Stay-Vacation verschijnt op 12 juni 2021.

De Zondag Verrassend Vlaanderen

Ook de zomer van 2021 wordt bijzonder. Veel Vlamingen kiezen opnieuw voor een vakantie in eigen land. Ideaal om de eigen regio nog beter te leren kennen of nieuwe streken in ons land te ontdekken. De Zondag zoomt in de rubriek “Verrassend Vlaanderen” gedurende de zomermaanden wekelijks in op een streek. Ideaal als gids om allerlei leuke dingen te beleven en verborgen schatten te ontdekken, samen met familie en vrienden.

Deze zomerrubriek loopt van 20 juni tot 5 september.